Jag vill i alla fall inte vara med!

Fem anledningar till varför jag inte skulle kunna vinna expedition Robinson:

1. Jag klarar inte av hunger.
Helt plötsligt kan jag bli skithungrig, och då måste jag få mat där och då. Om detta inte sker kan jag inte ta ansvar för konsekvenserna…
Vetskapen om att jag, redan efter fem timmar på ön, kommer att vara så hungrig att jag seriöst överväger om jag ska äta en gräshoppa eller mitt eget bajs får mig att avstå från att söka in till programmet.

2. Jag pratar för mycket och tänker för lite.
Mina motspelare kommer att tröttna på mitt babblande om pruttar, fisar och bajs redan efter tre timmar på ön. Av materialet som de tänkt bygga ett vindskydd av, gör de istället en flotte. Där surrar de fast mig och skickar ut mig till havs, utan att jag ens ha fått deltaga i mitt första öråd.
Lite ojuste kan man tycka, men jag slipper i alla fall välja mellan att äta en gräshoppa eller mitt eget bajs.

3. Min hud är genomskinlig och lite blå.
Detta leder till att jag, redan efter två timmar på ön, har fått tredje gradens brännskador på hela min kropp. Jag flygs direkt till närmsta sjukhus och får tyvärr inte fortsätta tävlingen, trots att jag ännu inte deltagit i mitt första öråd.
Jag får utstå fruktansvärda smärtor, men överlever mirakulöst och som plåster på såren slipper välja på att äta en gräshoppa eller mitt eget bajs.

4. Jag klarar inte av att bajsa någon annan stans än hemma.
Efter en lång resa över flera kontinenter har man fått prova på många olika kulinariska upplevelser. Detta brukar oftast följas av lite mindre angenäma upplevelser…
Efter en timma på ön blir jag tvungen att skickas hem på grund av akutbajsning.
Jag blir diskvalificerad, utan att ens ha fått deltaga i tävlingens första öråd.
Taskigt kan man tycka, men hade jag fått vara kvar så hade jag i alla fall bara haft ett äckligt matalternativ att välja på.

5. Då jag festar, då festar jag.
Som småbarnsmorsa får man ta tillfällena då de kommer. Eftersom det är fri sprit på resan till ön, hade jag tagit tillfället i akt och hällt i mig allt jag kommit över. Barnotan hade blivit så fruktansvärt hög att den hade spräckt tvbolagets budget och tävlingen hade fått ställas in, redan innan den startat.
Själv skulle jag bara tycka att det var skönt. Jag hade ju fått en härlig semester utan att behöva äta vare sig gräshoppor eller mitt eget bajs!

Annonser
Published in: on december 1, 2009 at 11:47 f m  Comments (14)  

The URI to TrackBack this entry is: https://kletskiten.wordpress.com/2009/12/01/jag-vill-i-alla-fall-inte-vara-med/trackback/

RSS feed for comments on this post.

14 kommentarerLämna en kommentar

 1. Jag ser faen ente klok ut i bikini! Och på teve? Never.

 2. Men hallå, är du jag? Eller jag du? *förvirrad*

  Maken brukar säga att jag inte platsar i Robinson, för när jag blir hungrig kommer jag att bli så arg att folk självdör eller flyr, typ. Sedan skrattar han. Länge. Då är han inte så poppulär. 😉

  • Jag är jag och du är du, tror jag i alla fall. Fast jag hade gärna varit Heidi Klum eller kanske Kalle i chokladfabriken. 🙂

 3. Men Berit, du glömmer ju att man får ta med sig en personlig sak. Själv täntke jag slå mig ihop med två pers och så tar vi med oss toalett (självklart inte dass utan en toalett)(placeras lååångt bort från alla andra, kan inredas som din hemtoa), micro och mat.

  • Då tar jag med mig balsam till mitt långa, lockiga volymhår…joråsåattee…

   Antar att jag lär ta med mig koltabletter med tanke på hur mycket bajs jag kommer få äta…

   • Nejdå, du får smaka min mat (och sprit räknas som mat!).

  • Då får du låna mitt balsam!

 4. Det låter vettigt, vi stannar hemma. Det är ju bara det där att allt det där är gratis, å gratis e ju gott… Njae, jag stannar nog också hemma… Men jag är säker på att om jag hade varit där så hade jag vunnit.

  • Jag vet! Jag har hört att man får äta precis hur många strandloppor man vill! Bara magsäcken sätter stopp. Man kan ju inte hjälpa att man blir lite sugen på att åka ändå…

 5. Jag har snarare tänkt att Robinson hade varit den ultimata bantningskuren för ett fetto som mig!

  • Det beror på hur många kalorier det finns i bajs…

   • Ja, eftersom minsta lilla socker eller fett verkar fastna PÅ min kropp så gissar jag att bajs är vääldigt kalorisnålt. Kanske skulle ta och prova.. Billigt liv liksom. Ät bajs, bajsa bajs!

  • Du glömde, tänka bajs och lukta bajs.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s